31 Aralık 2008 Çarşamba

Taşıyalım



TAŞIYALIM


Tum dunyanin huzuru icin Israil’in tasinmasi gereklidir. Genisletilmis Ortadogu Projesi kapsaminda ABD, Ingiltere ve BM (gizli) destegiyle Ortadogu’da surekli kan doken, katliamlar yapan, savasan huzursuzluk yaratan Israil’İn kendisinin ama basta dunyanin huzur bulabilmesi icin baska topraklara tasinmasi gerekmektedir.

Kanaatim odur ki, Israil’in ABD’ye tasinmasi gereklidir. Dunyada her acidan en iyi anlastigi ulke olan ABD ile en iyi sekilde de kaynasacaktir. ABD icinde ise Pennsylvania Eyaleti’ne tasinmasi mantikli olur. Evangelismin yaygin oldugu Pa. Eyaletinde Israil halki da yabancilik cekmeyecek, dinlerini bir kac “eyalet yasasindaki” duzenleme ile rahatlikla yasayabileceklerdir. Tasinma ve ev-arsa alim masraflarinin yarisini Israil Devletinin ve Yahudilerin, kalan yarisini da ABD’nin karsilamasi adilane olacaktir.

Israil’de yasayan Filistinlilerin de, Suriye, Mısır ve Lubnan topraklarina yerlestirimlesi uygun olacaktir.

Bugunku Israil topraklari, Israil ve Filistin halkindan yukarida belirttigim bicimde arindirildiktan sonra topraklarin yonetimi Uluslararasi bir Ust Yonetime devredilmelidir. Bu yonetim, burayi insanlardan ve silahlardan arindirdiktan sonra bolgeyi tum dine mensup insalarin rahatca gezip, ibadetlerini yapabilecekleri bir Dinlerarasi Kutsal Bolge haline getirmelidir. Buranin merkezi de Kudus olmalidir.

Boylelikle 3 dinin de yasak ettigi insan kani dokulmeyecek, Muslumanlar rahatlikla Mescid-i Aksa ve diger Islami kutsal yerleri ziyaret edebilecek, namazlarini kilabilecek, Yahudiler aglama duvarlarina ve diger yerlere gidip ibadetlerini yapabilecek, ayrica Hristiyanlar icinde kutsal olan yerler onlar tarafindan rahatlikla ziyaret edilebilecektir.


TEVFiK BiR / 31.Aralık.2008


Telif Bilgisi

© 2009-2017 tevfikbir.com , tevfikbir.blogspot.com. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeksizin alıntı yapılamaz.

" Tevfik BİR - www.tevfikbir.com " biçiminde kaynak gösterilerek makalelerden alıntı yapılabilir.