29 Nisan 2009 Çarşamba

Ahlaksız Ahlaklılar



Ahlaksız Ahlaklılar


1-) < "Koskoca adamlar nasil olur da bacak kadar cocuklara cinsel haz nesnesi olarak bakarlar!" sansurun asil durtusu bu. Asil bu arzu lanetleniyor, yasaklanmaya ve cezalandirilmaya calisiliyor. Mevcut cinsel ahlak cocuk bedeninin arzulanmasini en buyuk cinsel suc olarak goruyor. Ben, arzunun bu lanetlenisini hakli bulmuyorum. Yani, insanlarin cocuklara zarar vermedikleri surece "subyanci olma hakki"ni savunuyorum.> Gulay GOKTURK / Sabah Gazetesi (2002)

2-) <>erkek kardesle kiz kardesin, bir anne ile ogulun, bir baba ile kizin... Birbirini bu kadar cok seven insanlarin, sevginin son noktasi olan sevismeye ulasmamalarinda bir yanlislik oldugunu iddia ediyorlar. Dogru olabilir. Sekste sinira inanmiyorum.> Ahmet ALTAN / Kadınca Dergisi (1985)

Bu 2 ahlaksiz, sapik isim AKP Siyaset Okulu'nun yeni hocalarindan. AKP Siyaset Akademisi Koordinatoru Ercan Demirci, isimleri secerken goz onunde bulundurduklari kriterin "ozgurlukcu ve aydinlatici bilgiler sunabilmesi" oldugunu soylemis.

AKP iktidar olma araci olarak Islam'i ve Islam ahlakini son haddine kadar kullandi. AKP'nin Islam soyleminin samimiyetten yoksun oldugunu Kasim.2002 ve Temmuz.2007 secimlerinden sonra insanlarimiz anlamadi. AKP'ye oy veren ve sahsinda inancli oldugunu iddia eden ve AKP'nin Islam'i korudugunu, O'nun savunucusu oldugunu iddia eden (Islam dini korunmaya, savunulmaya gereksinim duymayacak derecede yuce ve tek dogru dindir) insanlarimiz AKP'nin bu gercek yonunu hep gormezden geldi. Gercek yonu neydi? Din ya da ahlak degil iktidar olma ve iktidarda kalma surecinde kim destek verirse, hangi inanc ya da goruste olursa olsun onu kollama politikasi, yani ilkesiz politika surdurme, ilkesizligi ilke edinme ve gucu koruma politikasi.

Bu Siyaset Okulu'nda egitim alacak AKP'li yoneticiler, milletvekilleri, belediye baskanlari... kisaca en alt kademeden en ust kademeye AKP'liler ahlakli ve musluman olduklarini iddia eden, her zaman camilerde boy gosteren insanlar. Gorece inancli ve gorece ahlakli kimseler yetistirilmesi icin Samanyolu/F.Gulen Cemaatinin Isik Evlerine sonsuz ve cogunlukla ucretsiz hizmet goturen insanlar. Bunlara AKP okulunda ders verecek bu iki sapik kisi, ozgurlugu ve aydinlaticiligi belden yukariya cikamayan, ciktiginda da AB/ABD yandasligindan oteye gidemeyen devsirilmis aydinlar, AB'nin manevi ajanlari. AKP, gercektende oy verenlerinin gozundeki temiz AKP mi? Yani Ak Parti mi, AKP mi? Sabahtan aksama bin kere ak desek, AKP “ak” olur mu?

Islam'da ve de Turk ahlakinda ensest var midir, cocuk pornoculugu var midir? Boyle "Sapik" insanlarin uretecegi siyaset-ekonomi gorusu ne derece saglikli olabilir, olsa bile baska uzman mi kalmadi bu sapiklar secildi? Boyle insanlar ahlakli oldugu iddia edilen AKP'li yoneticilerle nasil bulusturulabilir, AKP'lilerin hocasi bunlar olabilir mi? AKP'nin kurucusu ben olsaydim parti okulumda bunlarin hoca yapilmasina izin verir miydim, boyle bir konuyu nasil karsilardim? Ben bu gorusteki insanlara deger verir onlari partimde hoca yaparsam, Allah da benim inancima ve ibadetime deger verir mi? Ne derece samimi bir musluman olurum? Karsi oldugum bir parti bunu yapsaydi nasil tepki verirdim?

AKP'ye oy veren insanlarin bugun kendilerine sormalari gereken sorulardir bunlar.


TEVFiK BiR / 29.Nisan.2009


Telif Bilgisi

© 2009-2017 tevfikbir.com , tevfikbir.blogspot.com. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeksizin alıntı yapılamaz.

" Tevfik BİR - www.tevfikbir.com " biçiminde kaynak gösterilerek makalelerden alıntı yapılabilir.