15 Kasım 2009 Pazar

3 Maddede PKK'yı Bitirme Formülü



3 Maddede PKK'yı Bitirme Formülü


PKK'yı bitirmek esasta 3 maddeye dayanır. Anneler ağlamasın istiyorlarsa evvela şu 3 maddelik operasyonu uygulasınlar.

1-) PKK'nın beyin takımının(pkk yöneticilerinin, liderlerinin) yerleri, koordinatları biliniyor. Siz zannetmeyin ki beyin takımı Kandil dağlarının yüzlerce metre derinliklerindeki kovuklarında yaşıyor yada hepsi Avrupa'da yaşıyor. Kandil'de yaşayanlar ve Avrupa'da yaşayanların çoğu ayak takımıdır, kuşlardır. Kandil'de -Türkiye'ye bakan İran sınırına yakın yamaçlarında- PEJAK beyin takımı yer alıyor. Dohuk, Erbil gibi Kuzey Irak şehirlerindeki pkk beyin takımı ve Türkiye karşıtı Kürt beyin takımı yaşamaktadır. Bu yerleri bir gece yarısı füzelerle karadan ve havadan vurursun (bunun askeri altyapısı var). Bu yöneticilerin, beyin takımının hepsini bir gecede imha edersin.

2-) Ayni gece Türkiye'de faaliyet gösteren, PKK'nın ve onun legal görünümlü şirketlerinin tümünün tüm ekonomik kaynaklarına, holdinglerine, şirketlerine el koyarsın(bunun hukuki ve teknik altyapısı var). PKK'nın Avrupa'da kalacak bir kısım paralarıyla da ilgili olarak ilgili devletlerden hesapların dondurulmasını ve Türkiye'ye verilmesini istersin. Buna karşı çıkacak devletlere de Türkiye olarak ekonomik yaptırım paketi uygulayacağını açıklarsın.

3-) Bu gelişmelerin yaşanacağı hafta, önceden adilane ve hakkaniyetle oluşturulacak, hiçbir kişi yada aileyi, cemaati kayırmayacak "Toprak Reformu Yasa Tasarısını" meclisten geçirirsin. Aşiretlerin, ağaların ellerinde bulunan on milyonlarca dönüm araziyi adil bir biçimde o bölgenin topraksız köylüsüne, çiftçisine dağıtırsın.

Bir iki ay içinde de Abdullah Öcalan cezaevinde gıda zehirlenmesi(!) sonucu yaşamını yitirirse, daha sağlam bir girişim olur(bu illegal olsa da meşrui zemini var).

Yöneticileri, beyin takımı kalmayan, idare mekanizmaları çökmüş, parası ve geliri bitmiş bir PKK, çil yavrusu gibi dağılacak ve bitecektir. Bölge halkı da toprak reformu ile ekonomik özgürlüğe kavuşacağı için kırıntıları kalmış PKK'yı desteklemeyecek yada Türkiye'ye karşı sivil itaatsizlik eylemlerine girişmeyecktir. Aksine PKK'ya yardım ve destek vermekten zaten bıkmış, malı toprağı olmayan yoksul insanlarımız, ekip biçecekleri toprağa kavuşmaktan ve ekonomik özgürlüğe kavuşmaktan ötürü terör baskısının da bitmesiyle Türkiye'ye aşkla bağlanacaktır.

Bu formülü uygulayabilmek için ABD tarafından getirilmemiş bir iktidar gereklidir. Bunu yapabileceğini söylese dahi iktidar, onu ABD getirmişse, bu 3 maddelik operasyon öncesinde ABD getirdiği gibi götürmesini de bilir. Bağımsız ve Türkiye'den yana, Türkiye'yi Türkiye'den yönetebilecek, dürüst ve Atatürkçü bir iktidar gelirse, Genelkurmay'da silahli güç olarak buna destek verirse, ABD ve Avrupa'nın baskısına rağmen bu, söylediğim biçimde yapılabilir, Türkiye mutlu çözüme kavuşur ve artık analar değil kimse ağlamaz, Kürt Açılımı-Demokratik Açılım gibi çözümden öte çözülmeye yol açacak projelere de gerek kalmaz.

Devlet bu söylediklerimi zaten onlarca yıldır biliyordur da bazı tozlanmış, unutturulmuş bilgilerin tozunu almakta, uyuşmuş beyinleri uyarmakta yarar var.



TEVFiK BiR / 15.Kasım.2009 


Telif Bilgisi

© 2009-2017 tevfikbir.com , tevfikbir.blogspot.com. Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeksizin alıntı yapılamaz.

" Tevfik BİR - www.tevfikbir.com " biçiminde kaynak gösterilerek makalelerden alıntı yapılabilir.